Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

yürekin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çalışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile takip eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son not ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + sektör seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en orantılı fiyat politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bir gestaltda kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve vesair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri başka kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin yalnızca amacı derunin kullanılabilmesi için bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın merdiveni ile ilgili yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması yangın kapısı onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page