En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına izin verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız kesim gibi) ve size vüruttirilmiş ve henüz ferdî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken elan hayırlı bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bunun ciğerin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ivedi çıkış kapıları her devran için kesinlikle hariçarı hak açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Evgin durumlarda insanoğlu binanın dışından içine değil karıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek basitçe bir şekilde müşkül olmaksızın autarı açılmasını sağlamlamaktır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka faziletli birinci sınıf yangın kapılarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık icazet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapsı; sima katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla geçmek, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek muhtevain İletişim metnine Yangın Kapısı Fiyatları tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page